top of page
Andere hulplijnen
dll_logo.jpg
download (4).png

Je verhalen delen of je hart luchten helpt. Bijvoorbeeld wanneer je pijn hebt of ergens over piekert; op de momenten dat je je alleen voelt of juist blij bent.

Zit je niet lekker in je vel? Heb je problemen op werk, studie of school? Gaat het niet lekker thuis? De Alles Oké? Supportlijn biedt support voor iedereen tussen de 18 en 24 jaar.

image.png

Ervaar je dagelijks stress, voel je je constant onrustig en lijkt jou 'uit' knop onvindbaar? Met de mini-meditaties (3-5 minuten) van Mindful Minuut, creëer jij elke dag een rustmomentje voor jezelf. Slechts 3 minuten mediteren per dag kan al stress verminderen, je slaap verbeteren en concentratie verhogen.  

Gebruik nu de code 'FGSTUDENT20' en ontvang 20% studentenkorting op alle producten van Mindful Minuut!
 

Loop je mentaal vast of maak jij je zorgen om iemand in je omgeving?  
Neem dan contact op met MIND Korrelatie voor een eenmalig anoniem en gratis gesprek met een professional. Blijf er niet mee rond lopen, maar neem contact op. We zijn er ook voor jou.

image.png
Kennisbank
Capture.PNG

De Landelijke Kennisbank Studentenwelzijn is het centrale platform waar onderzoek, praktijkvoorbeelden en tips uit het onderwijs over studentenwelzijn samenkomen. Doel: kennisdeling en inspireren.

bottom of page