top of page

Landelijk Bestuur

Thomas Bijl

Externe Relaties

 

Door corona heb ik gemerkt dat veel studenten eenzaam zijn en maak ik mij zorgen om de toenemende prestatiedruk onder jongeren. Daarom zet ik me vol passie en enthousiasme in voor deze stichting.

Katrien Karthaus

HR & Juridisch
 

 Ik hoop dat we met Frisse Gedachtes gerichte oplossingen kunnen bieden om het mentaal welzijn van studenten te verbeteren,  al is het maar een klein beetje.

Ada Seitan Internationals

 

Ik wil mensen bewust maken van mentale gezondheid en helpen. Zoals ik het zie draait het bij Frisse Gedachtes om mensen, de deur staat altijd open voor iedereen!

Floor Rohwer Voorzitter

 

De laatste jaren is het studentenwelzijn flink gekelderd. Niet alleen door corona maar ook ver daarvoor. Daarom vond ik het tijd om mijn bijdrage te leveren en te vechten voor een beter studenten welzijn!

Thom van Os 

Public Relations

 

Door mijn eigen moeilijkheden tijdens corona wil ik graag wat terugdoen voor de mensen om mij heen. Ik wil het onderwerp mentale gezondheid bespreekbaarder maken en groter op de kaart zetten.

Mattijs van der Laan

De Chat

 

 Veel studenten hebben moeite met prestatiedruk, eenzaamheid en sociale stress, maar vinden het moeilijk om hier over te praten. Mijn doel is om er voor te zorgen dat het niet  als raar wordt gezien als je hulp zoekt of hier over praat.

Onze visie

Het uiteindelijke doel is om iedere student in Nederland te kunnen ondersteunen met de laagdrempelige diensten die Frisse Gedachtes kosteloos aan studenten aanbiedt. Om dit doel te bereiken wil de organisatie het gesprek over sociale druk aankaarten, aandacht vragen voor de hoge mate van prestatiedruk onder studenten en een veilige plek bieden waar deze groep zich thuis voelt. Door de behoeften van studenten in kaart te brengen en hierop in te spelen, is Frisse Gedachtes dé organisatie die de stem van studenten kan laten horen. 

Meer weten? Lees hier ons volledige beleidsplan 2021-2022.

Lokale besturen

Bestuur Rotterdam

Ontmoet het bestuur van Rotterdam!  

Bestuur Utrecht

Ontmoet het bestuur van Utrecht!

Bestuur Amsterdam

WANTED

Help met het opzetten van een lokaal bestuur in Amsterdam!

WANTED

Help met het opzetten van een lokaal bestuur in Tilburg!

Bestuur Tilburg

Bestuur Leiden

Ontmoet het bestuur van Leiden! V.l.n.r. zitten daarin: Caro van Goeverden, Lisa van Dijk, Ezra de Leeuw, Andy Fictoor, Amy Admiraal en Danique Pitlo!

Bestuur Nijmegen

Ontmoet het bestuur van Nijmegen! 

Bestuur Groningen

WANTED

Help met het opzetten van een lokaal bestuur in Groningen!

Bestuur Maastricht

WANTED

Help met het opzetten van een lokaal bestuur in Maastricht!

Commissies

Legal

1_9_2022 5_05_23 PM.png

De legal commissie houdt zich bezig met alle juridische zaken. Hierbij het opstellen van contracten, privacy-verklaringen en statuten. De legal commissie wordt momenteel bemand door Britta, Imme en Marlou!

Help mee!

Wij zoeken studenten!

Wil jij ons komen versterken bij een lokaal bestuur of commissie? Stuur ons een mail of vul het formulier rechts in.

bottom of page